Geplaatst: 4 april 2017

Chef’s team

Gerie Nuy

Chef kok

Gerie Nuy

Chef kok

Ik heb 27 jaar horeca-ervaring. Van Cafetaria via Bistro, restaurant, catering tot en met het Holland Heineken House in Athene. Nu mag ik mijn ideeën en ervaring uit gaan voeren op de mooiste locatie van Huissen; Markt nr 5.

Door de jarenlange ervaring heb ik gezien en geleerd hoe het moet maar ook hoe het niet moet. Samen met mijn team gaan we de beleving terugbrengen in de horeca. Er komen open verbindingen met Broekman waarbij in harmonie gegeten, gedronken en geshopt kan worden. Ook hebben wij een eigen hoofdingang met op de markt een mooi terras  met 50 zitplaatsen.

We werken gastgericht met passie en beleving, waarbij het verhaal achter het product naar voren komt. Café nr. 5 wordt een plaats waar men het gevoel krijgt op vakantie te zijn en toch ook weer thuis. We hebben een open keuken met daaromheen 10 zitplaatsen waar men de creaties live ziet ontstaan en waar ambachtelijk wordt gewerkt.

Zijn er gasten met een allergie dan houden we daar rekening mee. Behalve als men allergisch is voor liefde,  want dat is hét hoofdingrediënt van al onze gerechten en kan nooit worden weggelaten. Ook kan men zich in de watten laten leggen door onze ervaren gastvrouwen op één van de 38 zitplaatsen in de zaak.

Wij gaan een kaart voeren met de heerlijkste gerechten, goede koffies en sprankelende drankjes.

Welkom bij Café nr.5

Joyce

Gastvrouw

Joyce

Gastvrouw

Ik ben al 20 jaar met veel plezier werkzaam in deze branche, waarvan de laatste 3 jaar als leidinggevende.

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest voor hetzelfde bedrijf was ik toe aan een een nieuwe uitdaging.  Mijn kennis en  werkervaring in de horeca neem ik  mee om toe te kunnen passen bij Café nr. 5.Een nieuwe werkomgeving, een nieuw concept, een nieuw team met een mooie visie van beleving in de horeca. Deze functie is mij op het lijf geschreven. En ik ga er alles aan doen om er samen een groot succes van te maken.